Spildop

Spildop er et fælles ansvar

En stor del af gruppens indtægt kommer fra Spildop. Det forventes, at alle forældre til børn som går til spejder hos os, deltager i Spildop arbejde 2 gange om året. En gang om om foråret og en gang om efteråret.

Alt koster penge, også selvom meget af det vi laver er frivilligt arbejde. Men der skal penge til vedligeholdelse af hytten, lejre og div. ture, for ikke at glemme de unge ledere som kommer på løbende kurser, hvor de udvikles både spejdermæssigt men i særdeleshed også personligt – noget de kan gøre brug af i livet fremover. Men her slår det ikke til med kontigenter på de kun 2 gange kr.: 500,00 hvalårligt. Så kom frisk!

Det er som regel 2. lørdag i hver måned, hvor gruppen har en opgave med at samle flasker/aviser og genbrug sammen i Allerød kommune. Vi har en fast rute. Der er behov for 5-6 personer + chauffør til lastbil. 3 gange om året (januar, september og november) har vi yderligere køkkentjansen, hvor der er behov for 2-3 personer.

Hvor: Vi mødes ved genbrugspladsen i Vassingerød, Nordkranvej 10, 3540 Lynge

Tid: Kl. 8.00 til klargøring af lastbil. Forventer at være færdige ca. kl. 15.00, hvor vi har spist frokost.

Opgave: Vi indsamler flasker/aviser og genbrug, der er sat ud ved vejen på vores rute. Det er som udgangspunkt en voksenopgave, men store børn kan deltage.

Kontakt: Michael Sørensen på telefon 27 54 35 47 eller på mail michaelgsoerensen@outlook.dk Men bare rolig, vi sender en mail ud.

Spilop OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tak for hjælpen:

– Som tak for hjælpen får alle børn, hvis forældre har deltaget i Spildop, en gratis tur i BonBonland til efteråret sammen med deres spejdervenner.

– Deltagende voksne inviteres om foråret til et voksenarrangement med spisning og underholdning.

– Vi kan i spejdergruppen holde kontingentet på et lavere niveau, og børnene kommer billigere på lejr.

– På selve dagen serveres der frokost, og man får en hyggelig lørdag sammen med andre spejderforældre og god motion.