SpejderNyt


Juniorene tager til Færøerne 2020

Sommeren 2020 byder i år på en kæmpe oplevelse for 10 Juniorspejdere. d. 28 juni drager de nemlig afsted til Færøerne på deres livs oplevelses-tur. Turen der allerede blev planlagt i 2019, flybiletter der blev købt i januar 2020, har den sidste tid budt på en del spænding. Kunne de overhovedet komme afsted midt i Covid 19 nedlukningen? Men i sidste øjeblik blev grænsen åbnet, flyet flyver og planlægningen foregår nu på højt niveau. De pakker, planlægger, bestiller tid til test og får indkøbt mundbind. Turen er nemlig en smule mere omstændig end først planlagt. Flytiderne har ændret sig og alle over 12 år skal testes negative for Corona inden afgang. Men Juniorne er ikke at slå ud og der er ingen tvivl om at de alle glæder sig til den storslåede oplevelse.

Tilbage efter Covid 19

Hos KFUM i Slangerup har vi taget alle forholdsregler i forbindelse med Covid 19. Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger for både afstand og hygiejne. Vi er glade for at vores omgivelser betyder vi kan være udenfor og holde god afstand. Dog er vi super glade for vi igen kunne mødes inden ferien.

Vi har dog valgt at aflyse vores sommerlige afslutningsfest, men glæder os over de spejdere der mødes på sommerens spejder lejr.

Bæver til møde igen.