Galleri

Spejderliv

Sommerlejr 2017 i Sønderborg

Sommerafslutning 2017

Sommerafslutningen med grillmad og hygge omkring bålet var en hyggelig afslutning på spejdersæsonen inden sommerferien. Der blev grillet pølser, som blev nydt med tilbehør og kolde drikke i græsset på en fantastisk sommerdag.

Juleafslutning 2016

Fotograf Jens Erik Krabbe

Danmarkspremiere hos Slangerup Gruppen

2015

I weekenden var vi på gruppetur. Vi var på rundtur i København og tog korpsets nye aktivitetsmærke “Ekspedition København” allerede inden materialet er færdigt i trykken. Det var sjovt at være “turist” i vores hovedstad, samtidig med at dagen blev krydret med spejderaktiviteter. Kan anbefales!

Sct. Georgsløbet 2015

Førstepræmie til Bæverne

Vi stillede med 3 hold til Sct. Georgsløbet, som i år blev afholdt i Hundested. Vores Bævere løb med førstepladsen og rådyrgeviret (vandrepræmien) kan nu hænge i vores hytte det næste år. Tillykke med den fine indsats.

Landstræf for ledere på Grams slot​

Første weekend i september deltog tre ledere fra Slangerup, sammen med 1100 andre spejderledere, på landstræf på Gram Slot. Gennem forskellige workshops og foredrag fik vi masser af inspiration med hjem til gruppen.

Arbejdsdag 2015

Spildop, en dag i september 2015​

Gildeløb - 2014

Lørdag den 18. januar var bævere og tropspejdere på Gildeløb i Stenløse.
Som forberedelse til løbet havde alle lavet lyssværd. Der blev lavet blandede hold, så vi lærte nye spejdere at kende fra andre spejdergrupper. Alle deltagere fik et mærke til uniformen. De vindende hold fik samme mærke med en gul kant.

Vinterfejde i Haslev - 2014

25. januar: I flere graders frost deltog vi på vinterfejden i Haslev med en junior- og en tropspejderpatrulje. Vi startede om eftermiddagen og sluttede kl. 24.00 midt om natten. Først var der GPS-løb i byen, så var der udendørs madlavning og senere på aftenen fortsatte vi med opgaveløb i skoven. Det var sjovt – men koldt.

Sommerafslutning 2013

Spejdere og forældre var mødt talstærkt op til vores sommerafslutning. Grupperådet stod for dejlig mad. Inden det festlige lejrbål blev der taget gruppefoto af spejderne.

Gudstjeneste i Slagslunde Skov - 2013

2. pinsedag var der friluftsgudstjeneste i Slagslunde Skov. Juniorspejderne overnattede i sheltere og stod tidligt op for at lave alterbord og kors.